Virus Beskyttelse

Alle computere med internetadgang bør som minimum være sikret mod virusangreb og helst også med firewall, der kan forhindre ubudne gæster.

Patched iconOg jo - udbuddet af både gratisprogrammer og betalingsprogrammer til virusbeskyttelse og firewalls er stort set lige så uoverskueligt, som hvis man skal bruge en forsikring eller et mobilabbonement. Derfor yder ComputerService.dk professionel og faglig rådgning om, hvad der vil være den helt rigtige løsning tilpasset virksomhedens behov.

Og det er en meget individuelt for enhver virksomhed, om der skal benyttes den eller anden form for program, og om gratisprogrammer skal suppleres med betalingsløsninger.

Et af problemerne er, at mange gratisprogrammer ikke har en brugbar firewall eller antispyware. Hvis man for eksempelvis benytter Windows integrerede firewall-løsning og supplerer denne med et gratis antivirusprogram, er det ikke sikkert det giver en optimal beskyttelse i kombination med gratisprogrammer, som hvis der er investeret i en samlet sikkerhedsløsning.

Search iconDet behøver ikke at koste en formue at beskytte computeren eller it-systemet mod ondsindet virus, spyware, digitale lommetyve eller hackere. Men uden den rigtige rådgivning og installation af programmer, der kan tale sammen og yde den nødvendige beskyttelse, kan en forkert beslutning i sidste ende blive en særdeles dyr fornøjelse i tabt arbejdsfortjeneste og ubrugeligt it-udstyr.

Det er desuden meget vigtigt at være opmærksom på, at også MAC-computere til professionelt brug naturligvis også bør beskyttes.